Tarnoczi2007Ptc

“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!”

Paid To Click sites

 

BTCClicks.com Banner

 

 

 

 

 

Üdvözöllek! Új lehetőségek a weboldalon.Több 0 ft-ból indítható pénzkereseti forrásokat találsz itt. Úgy gondolom, hogy most már csak az nem keres pénzt az Interneten aki nem akar. Aki kimarad az lemarad :-) Üdv: Tarnóczi László András Tarnoczi2007Ptc


Amit ajánlunk: - Valódi magyar látogatók (10 másodpercig nézik a weboldalad)- Meghívottad első 100 kattintása után $0.1 jutalom - $0.2 bónusz minden 1000. kattintásod után- Ingyen 0.5 kredit minden kattintásod után- Ingyen banner hirdetési lehetőség- Kifizetés 24 órán belül - Olcsó kredit árak-Regisztrációs bónusz: 100 kredit! weboldalad népszerűségét INGYEN!

 

Tarnoczi2007Ptc

 


Kiemelt Ajánlatok!

 


 

 

 

 


 

 

 


 


 


 


 

 


Készült Minden oldal: 2018/07/04. 17:02:36.


Van önnek ? (pl. mosógép, bojler, kávéfőző, zuhanyrózsa, mosdókagyló, zuhanyzó, vécékagyló, stb.). Havonta több ezer forintot költ víz lágyítóra és mégis meg eszi készülékét a vízkő!! Ne vegyen én tudok jobbat akár örökös garancia rá!! CSAK EGYSZER KELL MEGVENNI!! További infó: Fényes Zoltán egyéni vállalkozó. T:+36(30)486-0800 H-P-ig. 08-19-ig. vagy a fenyeselektron@gmail.com Web: www.vizkezelo.aruhaz.info


Tarnoczi2007Ptc2016®©

 

Ingyenes Weboldal Statisztikák

 

ÍRJ NEKEM HA SEGÍTSÉG KELL!!
kiemelt ajánlat munka!

 

 

 

 

 


 


   


Expresspaid
 


 


 


 


 

Mi is az a PTC oldal 2013-2016?

A PTC azt jelenti, hogy azért kapsz pénzt, ha bizonyos reklámfelületekre rákattintasz az egérrel. Már magukat az ilyen oldalakat is PTC oldalnak nevezik, hiszen legfőbb tevékenységük a PTC (Paid To Click).

Sok olyan oldal létezik, ami PTC tevékenységgel foglalkozó cégeket bíz meg azzal, hogy reklámozza, népszerűsítse az oldalát és ezért fizetnek a PTC oldalaknak, amik pedig ebből a fizetésből a "fogyasztóknak", azaz a klikkelőknek továbbítják a befolyt pénz egy részét.

Nem kell mást tenned, mint rákattintani a megjelenő bannerre (reklámcsíkra), majd nyitva hagyni az ablakot általában 30 másodpercig, amíg a fent levő csíkban meg nem jelenik a Done, vagy Kész felirat, ami azt jelenti, hogy jóváírták a számlád és most már becsukhatod az ablakot. A felnyíló ablakot egyébként nem muszáj az előtérben tartanod, csak annyit kell tenned, hogy nyitva hagyod, akár még a tálcára is leteheted.

Egy PTC linkért a cégek különböző összegeket fizetnek, korrekt cégeknél ez 0,1-1 cent között mozog.

A PTC nem egy nehéz munka, viszont vigyázni kell az ún. "Cheat Linkek"-kel. Ez azt jelenti, hogy az oldal fenntartói szeretnék kiszűrni azokat az embereket, akik nem tudnak angolul vagy egyáltalán nem figyelnek és olvasás nélkül klikkelgetnek, ezért a reklámok közé betesznek olyan bannereket is, amire ha rákattint a gyanútlan felhasználó, akkor pénzlevonást kap vagy akár a számlája azonnali törlése is megeshet. Ez azonban cégenként változik, hogy ilyenkor mi történik. Szóval ha ilyen feliratot látsz. hogy "Cheat link" vagy "Don't click it", akkor arra semmi képpen sem szabad rákattintani.

Általában a legtöbb oldalon a PTC linkek naponta frissülnek, azaz a PTC linkek megjelenésétől számított 24 óra múlva lesz újabb. Tehát ha egy oldal reggelente frissíti a PTC linkeket, akkor este hiába látogatsz vissza, nem fogsz újabbat találni.

Hogyan kezdjem el?
Először csinálj legalább két email címet, lehetőleg valamilyen nemzetközi szolgáltatónál, pl. Gmail. Az egyik a PTC oldalakon való regisztrációhoz szükséges, a másik a pénzmozgások intézéséhez szükséges.


Ha még nincs Gmail-es email címed, ITT létrehozhatod.

A pénzmozgásokhoz szükséged lesz egy PayPal, vagy egy Payza számlára. Azért kell mindkettő, mert általában ezekhez a szolgáltatókhoz utalják a megkeresett pénzt. Van amelyik oldal csak az egyiket, van amelyik csak a másikat, és van amelyik mindkettőt használja. Miután létrehoztad pl. a Gmail-es email címedet, akkor hozd létre a PayPal,vagy Payza számládat!

Figyelj a regisztrációknál a Vezetéknév és a Keresztnév helyes kitöltésére, mert ha nem jól csinálod, később problémák lehetnek belőle.

Ha van már email-címed, PayPal, illetve Payza számlád, kattints a "Paypal és Payza regisztráció" menügombra. Ezek általában az adott oldal regisztrációs lapjára visznek. Ha mégsem, akkor keress Register vagy Join menüpontokat!